$$$ Ragů je váš muž v lusofonní čtvrti na okraji vnějšího Bostonu a v labyrintu MInoTaura. Kolo zn. Schwinn, Nintendo DS a Spofavit. Bez nároku na kohezi $$$

08 May 2008

Může za to voda!




































Do Olympie jsem jel vlakem skrz stát Washington, což je dost depresivní region, ani se Cobainovi nedivím, že skládal to, co skládal. Malý a zanedbaný zapomenutý městečka v neutěšený krajině podmáčenejch luk s chomáči lesů, co nevypadají ani tajemně, ani hezky, ale prostě jako blíže nespecifikovaný lesy. Zmateně a náhodně se táhnoucí zástavba bez jakýhokoli centra nebo orientačního bodu. Je to snad tím, že Amerika přeskočila středověk a centrální autoritu panstva a církve, která, ať už si o ní myslíme cokoli, dala evropskýmu osídlení jasnou vertikální strukturu. Americkej venkov je totálně amorfní, na což jsem si ještě pořád nezvyk.
Co jinak v Olympii? Hlavní město státu Washington, velký asi jako Klatovy. Kdysi spousta výborný muziky. Label Kill Rock Stars sídlíval nedaleko autobusovýho nádraží. Kousek od hlavního náměstí tryská artézská studna. Když se místních zeptáte, jak to, že tam měli tolik tý kultury, odpoví: "Je to ve vodě". Taky že jsem si natočil flašku!
Foto, že? Oáza u kolejnic, upoutávka na pivo Rainier (což je jméno hory Mt.Rainier i slovo "deštivější"), zvuková klinika v ulici Sleater-Kinney Road, ještě jednou ta ulice (je významná!), místo, kde to teče & bar, kde hledají obry.

About Me

My photo
is a games researcher/music journalist/professional amateur from the Bohemian Forest, Czech Republic